Thursday, November 18, 2010

Sekarang Cuma Menunggu

Posted by Iza Faizah at 6:04 PM 4 comments
Ya,im waiting for an answer..posting where of course.Aku rasa almost semua neves nak tau posting sekolah mana. Salute to kawan mama aku yg kerja uruskan posting kitorang,dia dah tau aku posting mana tp dia tak bagitau sebab dasar jabatan mmg macam tu. She's nice.

Taklimat dekat Promenade Hotel,tinggal dekat Marina Court,banyak duit jabatan keluarkan..nak hantar kitorang semua pegi sekolah masing2. Thanks..

Aku agak happy plus sedih kalau posting jauh..happy sebab aku dapat pengalaman yang sgt bagus,happy sebab aku dapat duit sendiri,happy sebab aku dapat buat students jadi berilmu even sedikit..sedih sebab aku jauh dari kucing2 yang aku jaga dari lahir sampai gemuk gedempol,jauh dari family tak rasa sangat,sebab boleh call,text,fb..tapi kucing?maigoddd..

Kalau aku posting dekat2 KK aku rasa aku kena buat financial planning yg hebat. Saving untuk macam2 benda.Keinginan diri termasuk gadgets,baju2,travelling dan keinginan dalaman which is kawin. Kawin tu buat saving sama2,yes kita perempuan tapi takkan nak suruh dia saja keluar duit. Jangan menyusahkan kalau nak kawin.

Oh..selamat hari raya aidiladha. Buat kesekian kalinya,aku tak balik kampung just because kucing2 aku sakit,musim hujan..flu yg dasyat..aku tak sampai hati. Tapi diorang potong lembu 2 ekor dekat kampung,alhamdulillah.

Penulisan agak serius..cikgu kan :p

Friday, November 12, 2010

My Name is Kago Neko..and I'm not a rabbit.

Posted by Iza Faizah at 4:36 PM 0 comments


















TO BE CONTINUE..

Sunday, November 7, 2010

That's it!

Posted by Iza Faizah at 2:39 PM 0 comments
Oh alhamdulillah i pass my interview,KPM interview :)


so im waiting for posting right now.
a bit scared,i dont know where KPM ask me to teach..
'jangan takut la...korang mesti kena posting tempat yang ada orang'
itu prof saya yg cakap..haruslah,kalau tidak,mau ajar siapa?
so i hope i really enjoy the JOBLESS MOMENTS i have for almost 6 months!
dari kurus gemuk kurus gemuk..alhamdulillah belum obesiti.

Ohh..my birthday ada few days lagi tapi last week sudah claim hadiah from my sister.
Bantal tapak kaki kucing besar.
Happy tahap gaban.

Okie..there's a lot of things to do n enjoy before posting,so do it now guys :)
 

Epal Itu Hijau Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea